App Guia Balaguer.. Servicios turísticos Balaguer Lleida

DECORA BALAGUER

ALMATÀ, 74

973448709
Dilluns a Divendres
09:00 a 13:30
16:00 a 20:00

Dissabtes
09:00 a 13:00
ConstrucciónRegalos / Decoración / Muebles
Materiales construcciónEquipamientos del hogarPinturas

Després d’un recorregut de gairebé un quart de segle amb PIDECOLOR, SL a Balaguer, l’any 2014 va marcar el començament d’una nova era. El Sr. Xavier Manchó i la Sra. Montse Balaguer, amb una dedicació inquebrantable al món de la decoració i la pintura, van assumir amb gran entusiasme la responsabilitat de liderar DECORA BALAGUER, SL.

La nostra història és un testimoni de dedicació i passió per la creació d’espais que inspiren i enriqueixen les vides de les persones. Amb gairebé un quart de segle d’experiència en el sector, disposem d’una profunda comprensió de les necessitats i les expectatives dels nostres clients, sigui quin sigui el seu projecte, ja siguin professionals amb un projecte comercial o particulars amb una renovació a casa seva.

PRODUCTES I SERVEIS

Marques:


Pintures: Artic, Titanlux, Xylazel
Massilles: Beissier, Biaxens
Papers: Casadeco, Caselio, Cordonne, FDC, Glamora, Lemurier, Elite, DeCoas, Disbar, Redesa, Iberostil
Parquets: Parquets 360, Parador, Bariperfil, EFEBE Group
General: Miarco, Pentrilo, Felton , Panel Piedra, Cork, NMC, Quilosa

Serveis:

Som una empresa on oferim un servei personalitzat i professional segons la demanda del client. Tenim una àmplia gamma de pintures i oferim tota classe de tractament per la fusta, ferro i tota mena de material en general. També oferim productes per revestiments de parets, ja sigui papers pintats, plaques de PVC, plaques d’alumini entre d’altres.