App Guia Balaguer.. Servicios turísticos Balaguer Lleida

GRUP ROIGER'S & LIÑAN ADVOCATS

AVINGUDA PERE III, 39, ENT. 2A

973445278
Asesoría
Abogados


Pompili Roiger Blanch i Francisco Javier Liñan Sole són els fundadors de Roiger's & Liñán Advocats Associats des de 1980. A partir del 1987 es va incorporar al despatx Pompilio Roiger Juny i anys més tard i de mica en mica, ho van fer Carlos Roiger Juny, Anna Maria Roiger Juny i Francesc Liñan Planes.

L'activitat inicial va estar relacionada amb les branques de Dret dins el món empresarial, mercantil, fiscal i laboral. Amb posterioritat, s'han desenvolupat les àrees de Dret civil, penal i administratiu. Però la base del despatx continua sent l'assessorament d'empreses "el que ens obliga, gratament, a aprofundir i estar a l'avantguarda del Dret mercantil, fiscal i laboral", afirmen i afegeixen: "Tots aquells serveis que necessita l'empresa en l'actualitat , inclusivament l'assessorament financer, és el nostre fort però mai descuidant els àmbits del Dret civil i el penal, en tots els seus aspectes ".

Les marques distintives de Roiger's & Liñán Advocats Associats, són la rapidesa en la prestació del servei, la serietat i seguretat jurídica que s'ofereix al client, la capacitat d'estudi i discussió i sobretot "el principi de no donar mai per perdut cap cas perquè el client és el més important ", asseguren.
A dia d'avui, un equip de vuit advocats conforma el bufet. A més, cooperen amb distingits professionals de l'àmbit del Dret urbanístic i aquells dedicats a la prevenció de riscos laborals.

Els nombrosos clients del despatx, són majoritàriament, del sector relacionat en l'àmbit de l'activitat de la construcció en general, la ramaderia porcina i prestació de serveis per a la salut situats en l'àmbit de la comunitat autònoma de Catalunya, encara que en ocasions treballen a França, Portugal, Holanda i Irlanda.

El despatx té la secretària general de l'Associació Nacional de Bestiar Porcí (ANCOPORC), la secretària general de l'Associació Nacional de Transports d'Animals Vius (ANTA), la secretària general de l'Associació d'Empreses Inspectores d'equips tècnics Fitosanitaris (ANITEAF) i la secretària general de l'Associació Nacional de Tripa Natural (ANETRIN)

Ampliar la prestació de nous serveis és un projecte a curt termini per al que ja compten amb, a més de la central a Balaguer, amb altres despatxos a Mollerussa, la Seu d'Urgell, Lleida i Barcelona.

"Premi de Llei 2016" per Lleida