App Guia Balaguer.. Servicios turísticos Balaguer Lleida

ÒPTICA VIOLA

PASSEIG ESTACIO, 15

973445005
Salud y belleza
Óptica
L’Òptica Viola és la teva òptica, on trobaràs les teves ulleres graduades, les ulleres de sol, les lents de contacte i tot els complements especialitzats del món de l’òptica.

L’Òptica Viola és la teva clínica d’optometria i teràpia visual, on exercim la prevenció, el diagnòstic i el tractament adients, als problemes relacionats amb la visió, i els trastorns de l’aprenentatge.

L’Òptica Viola és el teu centre de contactologia especialitzada, on oferim les últimes novetats en adaptació de lents de contacte hidrofíliques (toves), gas permeables (rígides), multifocals o progressives, per a nens, per adults, per el tractament de disfuncions cornials específiques (queratocons, irregularitats cornials, post lasik), o per a la ortoqueratologia nocturna.

L’Òptica Viola és el teu centre d’audiologia, on disposaràs de la millor tecnologia i el millor servei per sentir-ho tot més bé.

La qualitat dels materials, la última tecnologia i els millors estudis en optometria, contactologia i teràpia visual s’uneixen per oferir-te un servei exclusiu i personalitzat.
CLÍNICA D’OPTOMETRIA

Quin són els serveis clínics que ofereix l’Òptica Viola?

Graduen la vista a l’Òptica Viola?

Cal que vagi a l’Oftalmòleg?

El somriure dels que més t’estimen, els teus records en imatges, tot el que més t’estimes t’arriba al cor a través dels ulls.

Sabem el que és important per tu i volem tenir cura dels teus ulls.

En la nostra clínica d’optometria analitzem el sistema visual de manera global, no en tenim prou en valorar la visió com un nivell d’Agudesa Visual, una persona pot tenir una visió excel•lent i patir mals de cap al llegir textos a l’ordinador.

A l’Òptica Viola ens preocupem per a que tots els nostres pacients rebin una exploració del seu sistema visual curosa i específica:


DETECCIÓ D’ALTERACIONS EN EL SISTEMA VISUAL:

Gràcies als nous aparells d’exploració ocular, podem detectar possibles patologies, transformar-les en imatges de qualitat i analitzar-les a través de l’ordinador per a estudiar-les minuciosament.

Estem en contacte amb centres oftalmològics de prestigi, com ILO Institut Lleida d’Oftalmologia i COAP Centre d’Oftalmologia Avançada de Ponent, on ens valoren els possibles transtorns oculars via mail, per recomanar una visita de l’oftalmòleg als nostres pacients, en cas de ser necessari.
SERVEIS

TALLER

La fusió entre tecnologia i experiència ens permet crear l’estil, la elegància i el detall que formarà part de la teva mirada.

Dels vidres més adients i la muntura escollida, creem la teva ullera, una obra d’art personalitzada, que ens agradarà lluir allà on vagis.

Sabem el que necessites, tenim la maquinaria adient i l’esperit de l’artista davant la seva obra d’art, les teves ulleres.

ADAPTACIÓ GARANTIDA
No tinguis por als teus primers progressius, et garantim la adaptació. Si abans de tres mesos no has trobat la comoditat que en buscaves, els canviarem per uns altres que et puguin ser més adients.

RECANVIS EN GARANTIA
T’oferim ulleres de marques de prestigi, dels millors fabricants, on a més de qualitat ens ofereixen un servei post venda excel•lent de recanvis de peces defectuoses. Confia en nosaltres, confia en la qualitat de servei de l’Òptica Viola.

RENOVACIÓ ANUAL
Unes ulleres a l’any?

Apunta’t a la renovació d’ulleres abans d’un any i podràs gaudir d’un excel•lent descompte del 40 % en la segona ullera.

PROMOCIONS ESPECIALS
No et perdis els descomptes per renovació d’estocs cada final de temporada, tant d’ulleres graduades com d’ulleres de sol, trobaràs autèntiques gangues, sempre amb els millors productes.

I a més tens la secció OUTLET d’ulleres de l’anterior temporada al 40 o 50 %, trobaràs el que busques al millor preu.

ÒPTICA VIOLA ESPORT
La millor protecció solar, els vidres de més qualitat, amb els dissenys més nous i espectaculars. Tot això és el que trobaràs si busques unes ulleres de sol esportives.

Tractem amb especialistes del món del esport, triatló, duatló, curses de muntanya, ciclisme, esquí de fons, esquí alpí, som col•laboradors dels esportistes de Balaguer i comarca, donem suport a l’esport!.