LECOQUETT CURVY

BARCELONA, 33

973447504
De dilluns a dissabte de 9:30 a 14:00 i de 17:00 fins 20:30
Moda y confección
Moda
Aquest grup danès té les característiques del disseny nòrdic que busca la senzillesa en les línies i el tall com a manera d'aconseguir l'elegància a la roba del dia a dia. Escollir un look diferent, gràcies a LE COQUETT Curvy per a dona és molt senzill, ja que es poden combinar els seus vestits informals amb una de les seves jaquetes de punt, i aconseguir de manera senzilla un outfit informal. Per a un vestuari una mica més formal, es poden combinar a l'hivern els seus abrics de drap amb un vestit de còctel o, per exemple, amb un vestit camiser de qualsevol de les seves col·leccions.

El millor de la roba de LE COQUETT Curvy per a dona al teu abast
Al catàleg de LE COQUETT CURVY per a dona hi ha models per a tots els gustos i peces per a ocasions molt diverses. Per un look urbà destrossador, els micos de cos sencer de Vila es poden combinar amb una jaqueta sense mànigues i uns botins amb cordons.

També hi ha vestits de còctel per a ocasions més formals. Les transparències, els tirants invisibles i els escots de paraula d'honor són només algunes de les característiques de LE COQUETT CURVY per a dona. Sigui el que sigui el teu estil, estem completament convençuts que donaràs amb el teu model favorit en les nostres prestatgeries.