LLUIS DE LA FUENTE ARQUITECTURA SL

SANT LLUÍS, 24 1r 2a

973446327
Dilluns a divendres: matins de 9:00-15:00
tardes a concretar
Dissabte i diumenge; Disponibilitat a concretar
Construcción
Promotores / Arquitectos
LLUIS DE LA FUENTE, ARQUITECTURA és un estudi d’arquitectura nascut l’any 2004, amb l’objectiu d’oferir una arquitectura contemporània amb imatge exclusiva i un disseny adaptat a les necessitats de la societat actual, a cada client i al context específic en el que es troba, modernitzant el concepte de construcció actual.

És un estudi format per un equip jove, amb connexió a les noves tecnologies i a les eines de representació gràfica, amb la voluntat d’oferir un treball integrat que avarca totes les fases del projecte. La imatge resultant caracteritza l’edifici projectat.
Oferim un tracte molt proper i personalitzat, amb un seguiment constant tant en fase de projecte com d’obra, fent nostres les obres dels nostres clients.
Oferim els nostres serveis professionals d’arquitectura i urbanisme, responent a les seves consultes sobre projectes d’obra nova, rehabilitació, reformes, interiorisme i arquitectura efímera, cèdules d’habitabilitat, direccions d’obra, construcció, llicències, gestions, informes tècnics, certificacions energètiques,…