App Guia Balaguer.. Servicios turísticos Balaguer Lleida

LA CASA DE LA CARN JOSEP PRIOR

DOCTOR FLEMING, 45

973451551
Dilluns:
Mati: De 9.00h a 13.30h
Tarda: Tancat

Dimarts a divendres:
Mati: De 9.00h a 13.30h
Tarda: De 17.30h a 20.30h

Dissabte:
Mati: De 9.00h a 14.00h
Tarda: Tancat.
Alimentación
Alimentación y bebidas
La Casa de la Carn, Josep Prior, és un comerç de venda directa de tota classe de carn fresca i elaborada sota un denominador comú: la qualitat.
El fet de tenir només producte de proximitat garanteix als nostres clients que tots els productes siguin de primera qualitat.

“Els nostres clients... la nostra raó de ser”

Visiteu-nos i ho comprovareu:
El xai de la Noguera, procedent de granges del Pedrís, Vilanova de la Sal, Vallfogona de Balaguer ... la vedella procedent de granges de Balaguer certificada amb la Q de qualitat, el porc també de Balaguer i tot femella ...

Les nostres hamburgueses, totalment artesanes, fetes amb varietat de sabors, per tal de satisfer els paladars més exigents, 100% naturals, les mandonguilles fetes amb molt de carinyo , com les de la padrina, la llonganissa.... amb sal , sense sal, amb pebre, mig pebre... a gust del consumidor ...

També les croquetes, les petxugues de pollastre arrebossades, les brotxetes de diferents carns que provoquen unes agradables sensacions al consumir-les, els rotllets de vedella, les cuixetes de pollastre farcides... i cada setmana anem variant i oferint nous productes, noves experiències... com ara les hamburgueses del Mikey per als més petits de pollastre o de xai ... les flors exòtiques de carn trinxada ... novetat rera novetat, per tal de posar-vos fàcil el vostre èxit a la taula i ser originals al moment de preparar un àpat !!!